Image Alt

O nama

Restoran Ferali

O nama

Restoran „Ferali“ je obiteljski restoran dugogodišnje tradicije čiji počeci sežu u 1995. godinu. Nalazi se u naselju Štrmac kraj Labina, točno uz glavnu prometnicu koja povezuje Pulu i Rijeku. Ova lokacija gostu pruža dostupnost i jednostavan pronalazak restorana. Otkako je otvoren, zauzima važno mjesto na mapi gastro ponude Labinštine i Istre. Interijer je ugodan, topao i moderan, a boravak na terasi pruža predivan pogled na zelenilo parka i šume.

Spoj tradicije i inovativnosti, svježe domaće namirnice, savršenstvo mirisa i okusa ono su što odlikuje gastronomsku ponudu ovoga restorana. Svakodnevno nudimo veliki izbor  pripremljene domaće hrane od uvijek svježih namirnica po povoljnim cijenama. Nudimo sve vrste tjestenina, uključujući i domaću tjesteninu kao što su fuži i njoki, širok izbor ribljih i mesnih menija, sezonska jela te pizze.

Restoran je mjesto druženja, poslovnih ručkova, večera, a s obzirom na to da raspolaže sa sto i četrdeset sjedećih mjesta, često je birana adresa za proslave i svečanosti sukladno željama gosta.